Zoom-valkaisu

Kirjoittaja:
Jaa tämä sisältö:
Sisällysluettelo:

Table of Contents

Piditkö tästä? Jaa sisältö myös muille

Mikä on Zoom-valkaisu?

Zoom-valkaisu tehdään aina suunterveyden ammattilaisen toimesta. Vastaanotolla potilaan hampaat puhdistetaan erityisellä puhdistustahnalla ja tämän jälkeen potilaan ikenet suojataan niihin tarttuvalla suojageelillä. Myös potilaan suun limakalvot yleensä suojataan ennen kuin vetyperoksidia sisältävä valkaisugeeli levitetään hampaille.

Valkaisugeelin levityksen jälkeen käynnistetään Zoom-valaisin, joka aktivoi ja tehostaa valkaisugeelin toimintaa. Valkaisutoimenpiteiden päätyttyä potilas saa vielä fluorihoidon, joka vahvistaa hampaiden luonnollista suojaa valkaisuhoidon jälkeen.

Miten hampaat valkaistaan Zoom-valkaisussa?

Hammaslääkärit ja suuhygienistit voivat toteuttaa potilailleen esteettisiin tarkoituksiin hampaiden valkaisua, jossa tavallisesti vetyperoksidia hyödyntäen pystytään kemiallisesti hajottamaan hammaskiilteessä olevia tummentavia ja värjääviä yhdisteitä.

Zoom-valkaisu on hammasvalkaisun menetelmistä yksi suosituimpia. Siinä käytetään vetyperoksidipohjaista valkaisugeeliä, jonka vaikutusta tehostetaan valoherkällä aineella ja sitä aktivoivalla LED-valon aallonpituudella.

Zoom-valkaisu on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista hampaiden valkaisumenetelmistä sen nopeuden ja tehokkuuden ansiosta. Hoito tehdään tavallisesti alle tunnissa.

Valmistautuminen Zoom-valkaisuun

Valkaisuhoidon onnistuminen edellyttää pääosin puhdasta suuta. Ennen Zoom-valkaisuhoitoon menemistä on suun ja hampaiden terveys on syytä tarkistaa. Mikäli havaitaan reikiä tai hammaskiveä, nämä on syytä hoitaa ennen Zoom-valkaisun teettämistä.

Mikäli potilaan suun terveys on hyvä, voidaan Zoom-valkaisu tehdä saman tien yhdellä käyntikerralla. On syytä huomioida, että valkaisu ei vaikuta hammasimplantteihin ja paikattujen hampaiden täyteaineisiin. Mikäli näitä sijaitsee hyvin näkyvällä paikalla potilaan suussa, on syytä harkita niiden uusimista valkaisun jälkeen, jotta hampaiden valkaisutulos olisi yhtenäinen ja tasainen.

Kuinka kauan Zoom-valkaisuprosessi kestää?

Varsinainen Zoom-hoito on nopea toimenpide verrattuna moniin muihin valkaisumenetelmiin. Yleensä tarvitaan vain yksi hoitokerta, joka kestää noin tunnin. Mikäli hampaat puhdistetaan vastaanotolla ennen hoitoa, saattaa hoito kestää puoli tuntia pidempään.

Zoom-valkaisun hinnat ja asiakkaiden kokemuksia

Zoom hampaiden valkaisun hinta on yleensä 300-500 euron suuruusluokassa [tarkista].

Hintavuudestaan huolimatta Zoom-valkaisu on saanut runsaasti positiivista palautetta. Zoom hampaiden valkaisu kokemuksia yhdistää myönteinen kokemus toimenpiteen nopeudesta ja valkaisutuloksen pitkästä pysyvyydestä.

Herkemmät ikenet omaavat ovat valittaneet ienkivuista toimenpiteen jälkeen ja joutuneet turvautumaan särkylääkkeisiin muutaman päivän ajan. Valkaisutuloksiin ja toimenpiteen nopeuteen ollaan kuitenkin oltu tavallisesti tyytyväisiä.

Kirjoittaja:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim niam, quis nostrud exercitatio mco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequa dfkfkeet.
Jaa hyödyllistä sisältöä myös muille

Arvostele artikkeli asteikolla 1-5

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Ladataan...
Suosittelemme sinulle myös näitä: