https://hammastieto.fi/wp-content/uploads//2020/09/Group-284-1.svg
4.53
108 arviota

Hammaslääkäripäivystys Jyvaskyla

4.53
108 arviota
Hammaslääkäripäivystys tarkoittaa kiireellistä hammashoitoa, johon hakeudutaan esimerkiksi voimakkaan hammassäryn tai hammasvamman vuoksi.
Еtsi lähellä olevat klinikat

Mitä on hammaslääkäripäivystys?

Hammaslääkäripäivystys tarkoittaa kiireellistä hammaslääkärin hoitoa. Päivystykseen hakeudutaan yleensä silloin, kun oireena on särkyä tai hampaaseen on kohdistunut esimerkiksi onnettomuuden aiheuttama vamma.

Päivystyskäynnillä päivystävä hammaslääkäri tutkii potilaan hampaat huolellisesti pyrkien selittämään oireiden syyn. Diagnoosi varmistetaan yleensä röntgenkuvan avulla.

Päivystyksessä kolme yleisintä hoitotoimenpidettä ovat hampaan poistohampaan paikkaus ja juurihoidon aloitus.

Käsittelemme päivystyksellistä hammashoitoa kattavammin paikannuspalvelumme Hammaslääkäripäivystys -sivulla.

Hammaslääkäripäivystys Jyväskylässä

Kunnallinen hammashoito

Jyväskylän kaupungilla ajanvaraus kiireelliseen hammashoitoon tapahtuu arkipäivisin klo 8-16 päivystyksen ajanvarauksesta puh. 014 266 0126. 

Ilta-aikaan,  viikonloppuisin ja arkipyhinä neuvonta palvelee numerossa 116 117, jossa toimii myös hammaslääkäripäivystys. Jyväskylä tarjoaa akuuttia hammashoitoa vain vakavissa tapauksissa..

Jyväskylän opiskelijoille akuutti hammashoito on järjestetty myös YTHS:n kautta.

Päivystykseen voi hakeutua silloin, kun suussa ilmenee esimerkiksi kovaa kipua, johon särkylääke ei auta. Tapaturman yhteydessä suun terveyden varmistamisen hoitaa päivystävä hammaslääkäri. Jyväskylä ei tarjoa päivystyksellistä hammashoitoa lievemmissä tapauksissa.

Lievempiä oireita, kuten kivuttomia lohkeamia, vihlontaa tai proteesien ongelmia ei hoideta kiireellisessä hammashoidossa, vaan näiden hoito tapahtuu kiireettömän hoidon ajanvarauksen kautta.

Yksityiset hammaslääkäriasemat

Yksityisillä hammaslääkäriasemilla hoidetaan tavallisesti myös päivystyksellisiä vaivoja, mikäli ajanvarauskalenteri sallii kiireellisen ajanvarauksen.

Verkkosivumme paikannuspalvelu suosittelee sinulle sijaintisi mukaan hammaslääkäriasemia, joissa saattaa olla yksityinen hammaslääkäripäivystys. Jyväskylä tarjoaa useita vaihtoehtoja, sillä tietokannassamme on noin 14 yksityistä Jyväskylässä toimivaa hammaslääkäriasemaa.