https://hammastieto.fi/wp-content/uploads//2020/09/Group-284-1.svg
4.54
83 arviota

Hammaslääkäripäivystys Kuopio

4.54
83 arviota
Hammaslääkäripäivystys tarkoittaa kiireellistä hammashoitoa, johon hakeudutaan esimerkiksi voimakkaan hammassäryn tai hammasvamman vuoksi.
Еtsi lähellä olevat klinikat

Mitä on hammaslääkäripäivystys?

Hammaslääkäripäivystys tarkoittaa kiireellistä hammaslääkärin hoitoa. Päivystykseen hakeudutaan yleensä silloin, kun oireena on särkyä tai hampaaseen on kohdistunut esimerkiksi onnettomuuden aiheuttama vamma.

Päivystyskäynnillä päivystävä hammaslääkäri tutkii potilaan hampaat huolellisesti pyrkien selittämään oireiden syyn. Diagnoosi varmistetaan yleensä röntgenkuvan avulla.

Päivystyksessä kolme yleisintä hoitotoimenpidettä ovat hampaan poistohampaan paikkaus ja juurihoidon aloitus.

Käsittelemme päivystyksellistä hammashoitoa kattavammin paikannuspalvelumme Hammaslääkäripäivystys -sivulla.

Hammaslääkäripäivystys Lahdessa

Kunnallinen hammashoito

Lahden kaupungilla ajanvaraus kiireelliseen hammashoitoon tapahtuu arkipäivisin klo 8-21 päivystyksen ajanvarauksesta puh. 116 117, jossa toimii hammaslääkäripäivystys. Lahti tarjoaa kiireellistä hammashoitoa akuuteissa tapauksissa.

Päivystykseen voi hakeutua silloin, kun suussa ilmenee esimerkiksi kovaa kipua, johon särkylääke ei auta, vaan ainoa apu on akuutti hammashoito. Lahti ei hoida kunnallisen hammashoidon päivystyksessä lievempiä oireita, kuten kivuttomia lohkeamia, vihlontaa tai proteesien ongelmia. Näiden hoito tapahtuu kiireettömän hoidon ajanvarauksen kautta.

Yksityiset hammaslääkäriasemat

Yksityisillä hammaslääkäriasemilla hoidetaan tavallisesti myös päivystyksellisiä vaivoja, mikäli ajanvarauskalenteri sallii kiireellisen ajanvarauksen.

Verkkosivumme paikannuspalvelu suosittelee sinulle sijaintisi mukaan hammaslääkäriasemia, joissa saattaa olla yksityinen hammaslääkäripäivystys. Lahti tarjoaa useita vaihtoehtoja, sillä tietokannassamme on noin 13 yksityistä Lahdessa toimivaa hammaslääkäriasemaa.